Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

DONIRAJ!

dsc_1057

Bioteka se financira kroz provedbu programa, projekata i aktivnosti, samofinancirajućim djelatnostima te uz pomoć sponzora i donatora. Pri tome velik dio posla i dalje obavljamo volonterski.

Znate li da je, primjerice, za portale Biologija.com.hr i Bioteka.hr dosad volonterski doprinijelo više od 50 stručnjaka i stručnjakinja voljnih s vama podijeliti svoje znanje i entuzijazam o biologiji i srodnim znanostima? Ili da je u izravnoj STEM edukaciji djece i mladih Bioteka okupila desetke volontera koji vrijedno rade na provedbi i kreiranju naših edukativnih programa u laboratoriju, uredu i na terenu.

Budući da je Bioteka organizacija koja djeluje uz potporu svojih članova i svih drugih koji podržavaju naš rad, pozivamo vas da svojom vrijednom donacijom poduprete ove hvale vrijedne aktivnosti koje su od značaja za društvo u cjelini. Svaki vaš doprinos mnogo nam znači te će se iskoristiti u najboljoj vjeri i namjeri, s ciljem razvoja i napretka Udruge.

 

Zašto donirati?

  • Doniranjem dajete svoj doprinos promociji edukacije, zaštiti prirode i okoliša, popularizaciji znanosti te demokratizaciji i civilnom društvu.
  • Doniranjem podupirete pisanje i objavu stručnih popularno-znanstvenih vijesti, kolumni, intervjua i autorskih članaka iz područja prirodoslovnih znanosti.
  • Doniranjem osiguravate trajnost i opstanak udruge koju cijenite.
  • Doniranjem podupirete rad mladih ljudi koji se silno trude pozitivno doprinijeti društvu u kojem žive novim idejama i inovativnim projektima.
  • Doniranjem dajete, a mnogi kažu da se malo što u životu može mjeriti s tim.

 

 

Što se događa s vašom donacijom?

Vaše donacije u pravilu se koriste za podršku svakodnevnog rada Udruge te razvoja i održavanja portala Biologija.com.hr i Bioteka.hr. No, ukoliko želite, vaša donacija može biti i namjenska – za neki drugi projekt udruge Bioteka ili pak za točno specificiranu aktivnost u okviru portala Biologija.com.hr i Bioteka.hr (primjerice, ako želite poduprijeti nastanak novih intervjua, kolumni, autorskih članaka specifične tematike ili autora koji vam se sviđa). Prilikom namjenske donacije svakako nam se javite e-mailom te nas obavijestite o svojim željama.

Za donatore koji se odluče izdvojiti više od 200 kuna pripremili smo vrijedan poklon – uokvireno herbarizirano bilje po izboru iz serije Biotekini herbariji.

Kako donirati?

Svoju donaciju možete uplatiti na žiro račun Privredne banke Zagreb: HR6723400091110426699 putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINE ili uredima Hrvatske pošte, kao i putem internetskog bankarstva. Ukoliko imate pitanja ili potrebu za više informacija o razlozima i načinima doniranja ili s nama želite dogovoriti namjensku donaciju, kontaktirajte nas putem e-maila: kontakt@bioteka.hr.

Od srca zahvaljujemo na vašoj potpori i pomoći!

Općenite informacije

Bioteka – udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti
Vladimira Preloga 7, 10 000 Zagreb

OIB: 55178657512
IBAN: HR6723400091110426699, Privredna banka Zagreb d.d.
Godina osnutka: 2010.

Press

Publikacije
Press

Press

Publikacije
Press