Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Iskoristite posebnu ponudu za sve zagrebačke škole!

Udruga Bioteka nudi promotivne cijene  svojih znanstvenih radionica za osnovnoškolce “Bioteka u pokretu”¨!

ZAŠTO?

radionice_banner“Bioteka u pokretu” ciklus je znanstvenih radionica u kojem djeca što je samostalnije moguće provode pokuse iz područja biologije i srodnih znanosti. Cilj radionica je popularizirati znanost te općenito poticati učenike na kritičko razmišljanje, logičko povezivanje, aktivan pristup znanju te razvijanju različitih vještina prilikom ovakvog rada. Među ostalim, ovim radionicama želimo pružiti podršku i učiteljima/cama u njihovim svakodnevnim zahtjevnim zadacima prenošenju znanja te vjerujemo kako bismo mogli zajednički surađivati na obostranu korist.

KAKO SE RADIONICE ODVIJAJU U ŠKOLAMA?
Biotekin rad u školama obuhvaća odvijanje radionice u grupama od 10 do 15 djecekako bi svako dijete dobilo potreban laboratorijski pribor i moglo samostalno provesti pokus. Sav potreban pribor donosi udruga Bioteka. Trajanje radionica je oko 1h, ali se mogu prilagoditi trajanju školskog sata ili  vremenu kojeg se dogovorimo s učiteljima/cama. Škole trebaju osigurati učionicu gdje se pokusi odvijaju te se pobrinuti za učenike koji ne sudjeluju u pokusu (npr. ako cijeli razred sudjeluje u pokusu, tada ih moramo podijeli u dvije skupine. Jedna skupina radi pokus, dok je za drugu skupinu učenika odgovoran učitelj/ica).

CIJENA:
500 KN je cijena radionice* do 30 učenika! 

VAŽNE NAPOMENE: 
1. Ponuda vrijedi za sve radionice koje se ugovore i odrade tijekom mjeseca veljače i ožujka 2015. godine!
*2. Ponuda se odnosi na sljedeće radionice: U potrazi za vitaminskom bombom, Skriveni šećeri, Slasna DNA, Skrivene boje lišća i Fosilitarij dr. Amonita. 

Program radionice pogledajte ovdje, a galeriju radionica: ovdje.