Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Mladi za održivi razvoj 2021.

Tražimo mlade i poduzetne ljude koji žele doprinijeti svojoj lokalnoj zajednici!

Ako ste svjesni da u vašoj lokalnoj zajednici postoji problem vezan uz održivi razvoj i mislite da se njime nitko ne bavi, idealan je trenutak da odlučite prestati pasivno gledati i aktivno se uključite u rješavanje tog problema!

Kako? Uključenjem u projekt Mladi za održivi razvoj 2021! Ideja projekta je da mladi ljudi (u dobi od 15 do 29 godina) sami ili u timu naprave nešto što smatraju da će pomoći za poboljšanje održivog razvoja u njihovoj lokalnoj sredini. Projekt je vrlo otvoreno zamišljen, tako da vam nudi idealnu priliku da razradite i realizirate rješenje za gotovo bilo koji problem koji ste primijetili u svojoj lokalnoj zajednici na području grada Zagreba. Udruga Bioteka će vam pri tome pomoći, za početak, edukacijom kako biste bili što spremniji za zadatak, a kasnije stalnom podrškom i savjetima.

Uvodni sastanak, u sklopu kojega će biti i edukacija o održivom razvoju, održat će se u četvrtak 28.10.2021. s početkom u 16:00h preko sljedeće poveznice na Google Meet https://meet.google.com/azu-jhfx-wut. Dolaskom na sastanak samo iskazujete zanimanje za projekt, a na kraju sastanka možete odlučiti želite li sudjelovati!

Molim da se svi zainteresirani prijave ispunjavanjem PRIJAVNOG OBRASCA na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/Kxn8HBnVybp4SWEC9

Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju: marta.penzar@bioteka.hr.

Veselimo se vašem odazivu!

Projekt “Mladi za održivi razvoj 2021.” sufinanciran je sredstvima grada Zagreba.