Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Posjetite nas tijekom Dana otvorenih vrata udruga!

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge organizira Dane otvorenih vrata udruga koji će se održati od 5. do 7. lipnja. I udruga Bioteka se odazvala ovom događanju, stoga nas posjetite tijekom iduća tri dana u našem uredu na Trešnjevci!

Cilj Dana otvorenih vrata udruga 2014. je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj, organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih, te otvaranjem vrata udruge u određenom danu ili danima svim zainteresiranim građanima.

Udruga Bioteka otvara svoja vrata svim zainteresiranim građanima u četvrtak, petak i subotu (5., 6. i 7. lipnja) od 10 do 16h. Posjetite nas u našem uredu na Trešnjevci na adresi Okićka 7, 10000 Zagreb. Kroz neformalni razgovor predstavit ćemo svim zainteresiranima svoj rad, prijašnje i trenutne projekte, kao i planove za budućnost. Osim toga, posjetitelji će moći i kupiti proizvode Udruge ili predbilježiti svoje klince za znanstvene radionice tijekom ljeta.

 

Molimo vas da svoj dolazak najavite na mail: behija.salkic@biologija.com.hr ili na telefon: 095/2911-984

 

DOVU

 

Osim toga, građani će kod nas moći preuzeti i Putovnicu Dana otvorenih vrata udruga!

Potrebno je pronaći otvorena vrata udruga, posjetiti najmanje 3 udruge i napisati svoje dojmove/poruku/slogan. Putovnice je potrebno poslati na Ured za udruge Vlade RH, Radnička cesta 80/V, 10000 Zagreb, a najinspirativnije poruke će biti nagrađene prigodnim poklonima.

 

Vidimo se!

 

P. S. Više o Danu otvorenih vrata udruga pronađite na službenim stranicama na ovom linku ili na službenom Facebook profilu ovdje.