Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Tko su pobjednici natječaja Mali ekolozi-velike nagrade?

Drage učiteljice, učitelji, učenice, učenici, ravnateljice, ravnatelji, mame, tate, bake, djedovi i svi ostali koji ste bili uključeni u naš natječaj Mali ekolozi-velike nagrade, imamo najvažniju vijest za vas: poznati su pobjednici nagradnog natječaja!

Podsjetimo, prvi krug nagradnog natječaja završio je krajem prošle godine, kada su razredi iz svih osnovnih škola Republike Hrvatske mogli prijaviti eko-projekt. Natječaj je privukao veliku pozornost jer su pristigle čak 252 prijave, što znači da se u ovaj projekt uključilo više od 5.000 osnovnoškolaca!

Drugi krug je završio 5. svibnja kada su trebali stići svi izvještaji oko toga što su osnovnoškolci uspjeli napraviti, a kroz mjesec svibanj sve prijave su pregledane i ocijenjene. Moramo priznati kako smo oduševljeni radom naših osnovnoškolaca i njihovih entuzijastičnih učitelja kojima ovakav dodatan angažman i ulaganje jako puno vlastitog slobodnog vremena, rada i truda uopće nije bilo teško. Time smo zadivljeni i ovim putem želimo svim prijaviteljima čestitati na njihovim projektima i zahvaliti na sudjelovanju!

 

Tročlano povjerenstvo: S. Školnik (Emmezeta), M. Holy i K. Duvnjak (Bioteka)

Tročlano povjerenstvo: S. Školnik (Emmezeta), M. Holy i K. Duvnjak (Bioteka)

 

No, iako smo imali jako težak zadatak, morali smo izabrati najbolje projekte.

Tako je tročlano povjerenstvo u sastavu: Slobodan Školnik, predsjednik uprave trgovačkog lanca Emmezeta, dr.sc. Mirela Holy i Kristina Duvnjak, koordinatorica programa radionica za djecu i mlade udruge Bioteka odlučilo koja su tri najbolja projekta.

 

Pobjednike natječaja potražite na portalu Bioteka.hr.