Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Vikend škola u Pazinu

Otvorene su prijave za još jedan Biotekin projekt u sklopu programa Bioteka u pokretu: „Vikend škola u Pazinu“.

U sklopu projekta planirano je, na području Grada Pazina, provođenje jedne radionice za djecu od 7 do 12 godina koja dolaze s područja Grada Pazina. 

U sklopu radionice djeca će se upoznati s biljnim i životinjskim vrstama koje obitavaju u njihovoj neposrednoj blizini. Edukacijom djece u prirodi o prirodi razvija se osjećaj veće povezanosti i brige za prirodu od najranije dobi. Također će moći isprobati neke od metoda koje znanstvenici koriste prilikom proučavanja prirode i time steći jedinstveno iskustvo vlastitog znanstvenog istraživanja. 

Djeca će na radionici, osim stjecanja novih spoznaja o prirodi koja ih okružuje, povećati svoju znanstvenu pismenost, steći osjećaj osobne odgovornosti i uloge koju oni mogu imati u zaštiti prirode. Proučavanjem prirode potičemo znatiželju kod djece i samostalnost u zaključivanju temeljem uočenih pojava. 

Radionica će se održati 18. lipnja. godine u popodnevnim satima, lokacija će biti poslana putem e-mail adrese. 

Svoje dijete možete prijaviti na radionicu putem prijavnog OBRASCA, a prijave će biti otvorene do 17. lipnja 2022. ili do popunjavanja slobodnih mjesta. 

Za sva pitanja možete nas kontaktirati putem maila: stjepan.novosel@bioteka.hr ili putem telefona na broj: 095 407 2157 

Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada Pazina. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Bioteke – udruge za promicanje biologije i srodnih znanosti i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada Pazina.