Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Učlani se!

Zainteresiran/a si za edukaciju, samostalan i timski rad na aktivnostima zaštite okoliša i prirode, popularizaciju znanosti i/ili STEM? Smatraš da svojim znanjima, vještinama i dobrom voljom možeš doprinijeti demokratizaciji i razvoju civilnog društva? Završio/la si neki od prirodoslovnih ili srodnih fakulteta ili srednjih škola i želiš upoznati slične umove? Zanima te kako možeš doprinijeti razvoju društva te promijeniti ustaljene navike ili pogrešne prakse s postupanjem okolišnim i prirodnim resursima? Smatraš da naši zakoni ili njihova provedba nisu dobri ili da se na njihovu promjenu može i treba organizirano utjecati?

Učlani se u udrugu Bioteka! Učlanjenje je jednostavno i brzo, a u Udruzi te očekuje mnoštvo ljudi zainteresiranih za navedene teme. Želiš li se učlaniti, javi nam se!

Doznaj više o učlanjenju (Izvadak iz Statuta udruge):

  • Članom/icom Udruge može postati svaka punoljetna fizička i svaka pravna osoba s područja Republike Hrvatske i inozemstva.
  • Članstvo u Udruzi je dobrovoljno za sve osobe koje prihvaćaju načela rada i ciljeve Udruge te ostale odredbe Statuta, a može biti redovno, podržavajuće i počasno.
  • Redovni/a član/ica je aktivni/a član/ica s punim opsegom prava i obveza predviđenih Statutom.
  • Podržavajući/a član/ica je svaka osoba koja podržava načela rada i ciljeve Udruge te ostale odredbe Statuta, a zbog svojih obaveza, mjesta stanovanja, bolesti ili drugih okolnosti nije u mogućnosti aktivno sudjelovati u radu tijela Udruge.
  • Počasnim članom/icom Udruge može se proglasiti osoba koja je svojim javnim ili privatnim radom zaslužna za promicanje ciljeva koje promiče Udruga.
  • Osoba koja želi postati članom/icom Udruge podnosi pismeni zahtjev u tiskanom ili elektronskom obliku te uplaćuje članarinu.