Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Besplatna STEM radionica na Jarunu

Besplatna STEM radionica za svu djecu od 6 do 12 godina, održat će se u ponedjeljak, 24. siječnja 2022. od 17 do 18 sati u Mjesnom odboru Jarun, Hrgovići 57a. Na radionici će djeca izolirati vlastitu DNA iz sline i ponijeti ju kući!

Ako i Vi imate malog znanstvenika koji bi volio prisustvovati na ovoj radionici molimo prijavite ga preko obrasca: https://forms.gle/Q1HjPhvVCKo2jVx66

Za ulazak u prostorije mjesnog odbora Jarun osobe starije od 16 godina dužne su predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju (ne stariji od 12 mjeseci) ili testiranju (BAT ne stariji od 48 sati ili PCR ne stariji od 72 sata). Naši edukatori će nositi maske i postupati sukladno svim važećim epidemiološkim mjerama.

Za sva dodatna pitanja javite se našoj edukatorici Katarini na katarina.horvat@bioteka.hr ili na broj mobitela 095 407 2157.

Ako ne možete doći na radionicu u ponedjeljak, u nastavku možete pronaći više informacija o našim STEM radionicama i gdje se održavaju.

Udruga Bioteka provodi STEM radionice za osnovnoškolce već devetu godinu za redom! Radionice je pohađalo stotine djece, a često im se rado vraćaju.

Na radionicama djeca sama provode pokuse i vježbe iz biologije, kemije, zaštite okoliša, geologije, inženjerstva, robotike i programiranja. Djeca samostalno rukuju laboratorijskim priborom, mikroskopima, kemikalijama, setovima za programiranje, tabletima.

Naši edukatori potiču djecu da kritički razmišljaju, donose zaključke temeljene na činjenicama, iznose svoje mišljenje, razvijaju nove ideje i rade u timu.

STEM radionice se odvijaju na mjesečnoj razini svaki drugi tjedan u trajanju od 2 sata te traju tijekom cijele školske godine (do 21. lipnja 2022.). Na radionice možete ići jedan mjesec ili tijekom cijele školske godine, ovisno o željama vašeg djeteta. Radionice su namijenjene za djecu od 6 do 12 godina.

Radionice se odvijaju na sljedećim lokacijama:

Udruga Bioteka – Ul. Vladimira Preloga 7 – svaki drugi tjedan od 18 do 20 sati

OŠ Pantovčak – Hercegovačka ul. 108 – svaki drugi ponedjeljak i četvrtak od 15 do 17 sati

Mjesni odbor Jarun – Hrgovići 57a – drugi i četvrti ponedjeljak u mjesecu od 17 do 19 sati

Cijena radionica: 250,00 kn/mjesec, a za brata/sestru cijena je 150 kn/mjesec

Ako se želite priključiti našim radionicama na bilo kojoj lokaciji javite nam se za više informacija na kontakt:

Stjepan Novosel: stjepan.novosel@bioteka.hr ili 095 407 2157

Katarina Horvat: katarina.horvat@bioteka.hr ili 095 407 2157

ili posjetite web-stranicu: http://stem.bioteka.hr/upisite-skolarca-na-nase-stem-radionice/