Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Bioteka zapošljava – prijave do 25.6.2019.!

U sklopu projekta „LORA – laboratorij održivog razvoja“ Udruga Bioteka zapošljava jednu osobu na radno mjesto stručnog suradnika/stručne suradnice, na određeno vrijeme, na razdoblje od 21 mjesec, odnosno od 1.7.2019. do 31.3.2021.

Ukoliko iz nekog razloga niste u mogućnosti ostvariti zaposlenje od 1.7.2019., a zainteresirani ste za posao i smatrate da udovoljavate kvalifikacijama, molimo da to u svojoj prijavi posebno naznačite te Vas u tom slučaju ohrabrujemo da se također prijavite!

Opis posla

Rad na stručnim poslovima iz područja održivog razvoja (17 globalnih ciljeva UN-a za održivi razvoj); kreiranje obrazovnih programa za škole; rad s učiteljima; rad s djecom; putovanja u sve županije RH; poslovi organizacije edukativnih i medijskih događanja (promocija projekta), logistika i administracija; rad na EU projektu.

Što nudimo

Izuzev mlade, poticajne, otvorene i tolerantne sredine, u kojoj se prihvaćaju argumentirani stavovi i mišljenja svih, u timu se radi aktivno i inkluzivno, a udruga provodi atraktivne projekte i programe prilagođene potrebama 21. stoljeća, novom zaposleniku/ici nudimo stručnu edukaciju iz područja održivog razvoja, plaćanje troškova mobitela, naknadu troškova prijevoza te sveukupno pozitivnu radnu i veoma dinamičnu atmosferu s brojnim prilikama za napredovanje u vlastitom učenju, razvoju i radu.

E da, i volimo zajedničke ručkove, uredske biljke, pse i bicikle 🙂

Plaća: 5.000,00 – 6.000,00 kn

Uvjeti i dodatne informacije

Iako nije nužno, veliku prednost prilikom odabira imat će osobe koje na kreativan način (preferiramo digitalni i vizualni oblik komunikacije, poput vaših vlastitih videomaterijala, dijagrama, infografika, fotografija i sl.) pokažu svoju motiviranost za rad te poznavanje dosadašnjeg rada udruge Bioteka. Za prijavu na natječaj nema propisanih uvjeta, sami odlučite kako ćete nam se predstaviti 🙂

Potrebna je visoka motiviranost za učenje novih znanja i vještina, posebice iz područja održivog razvoja (prethodno znanje iz ovog polja je prednost, ali ne i uvjet za zapošljavanje), obrazovanja i rada na EU projektima. Prednost će također ostvariti i osobe koje imaju znanja i prethodnog iskustva u radu u udrugama i/ili radu u obrazovnim ustanovama svih vrsta i razina obrazovanja.

I za kraj, ako ste osoba koja voli predvidivost, minimalni utrošak energije u svoj posao, preferira individualni rad, smatra da više toga zaslužuje, no što ima potrebu doprinijeti, putovanja drži velikom gnjavažom, a komunikaciju s drugim ljudima smatra kaznom, obitelj vas je natjerala da nađete posao, a vi biste radije sjedili u lokalnom bircu ili još koji mjesec igrali igrice, molimo, skratite i sebi i nama muke i nemojte se prijavljivati na ovaj natječaj 😉

Stručna sprema: Srednja stručna sprema, Viša stručna sprema, Stručni prvostupnik, Sveučilišni prvostupnik, Stručni specijalist, Visoka stručna sprema, Magistar struke

Struke: U obzir dolaze sve struke koje su povezane s provedbom globalnih ciljeva održivog razvoja UN-a

Potrebne godine iskustva: 3 godine iskustva

Jezici: hrvatski jezik (izvrsno poznavanje), engleski jezik (napredno poznavanje)

Vozačka dozvola: B, vlastiti automobil je poželjan

Vještine: Osnovne računalne (Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet)

Prijave prikupljamo do 25.6.2019. putem elektroničke pošte: jelena.likic@bioteka.hr.

O nama:

Bioteka je udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti. Bavimo se informiranjem i educiranjem, kao i stručnim doprinosom zaštiti okoliša i prirode te održivog razvoja na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Cilj nam je razviti projekte koji će doprinijeti integraciji znanosti u društvo, unaprijediti obrazovne politike te potaknuti zaštitu okoliša i održiv razvoj.

Vodstvo, članstvo i zaposlenici/ce Udruge kompetentni su visokoobrazovani i stručni ljudi, s višegodišnjim znanstvenoistraživačkim i edukacijskim iskustvom, koji svojim radom aktivno doprinose izgradnji civilnog društva i rješavaju konkretne društvene probleme.

Bioteka – udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Vladimira Preloga 7

10000 Zagreb

OIB: 55178657512

Web: www.udruga.bioteka.hr

___________________________________________________________________

 

 

Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Stajališta izražena u ovom tekstu isključiva su odgovornost udruge Bioteka i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.