Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Biotekine ljetne radionice za djecu!

Bioteka – udruga za promociju biologije i srodnih znanosti već se višegodišnjim radom dokazala, među ostalim, kao udruga koja u okviru projekta „Bioteka u pokretu!“  odgaja i obrazuje djecu na području prirode i biologije te pruža djeci mjesto gdje se potiče njihova znatiželja, istraživanje i ljubav prema znanju.

 

IMG-20170331-WA0006U sljedeća dva tjedna, sva djeca između 6 i 12 godina dobit će priliku iskusiti iskricu pravog znanstvenog rada, eksperimentiranja, istraživanja, kritičkog analiziranja, promišljanja i argumentiranja, ali i zabave, timskog rada, kvizova i igara vođenih vrhunskim i iskusnim edukatorima.

Radionice se odvijaju radnim danom od utorka, 27. lipnja do petka 7. srpnja 10 – 12 h ili 14 – 16 h.  Iznimke su srijeda 28. lipnja i petak 30. lipnja kada su radionice dostupe u terminu 14:30 – 16:30 h.

Za sve one koji su znatiželjni, u ponedjeljak 26. lipnja Bioteka organizira besplatne znanstvene sate 10 – 11 h i od 11 – 12 h gdje pozivamo djecu, mame, tate, bake, djedove da zavire u naše prostore i pridruže nam se u našem znanstvenom istraživanju.

Radionice se odvijaju na Kajzerici u našem novom prostoru na adresi Podbrežje III, kućni broj 25. Akcijska cijena dvosatnih radionica iznosi 50 kn po djetetu, a broj mjesta je ograničen na 12 djece. Prijavite i uključite i svoje dijete u ovaj stručan i jedinstveni program znanstvene edukacije!*

Za dodatne informacije i prijave; 095 2911 984 ili kristina.duvnjak@bioteka.hr. Vidimo se!

 

 

*Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta izdalo mišljenje Biotekinim radionicama kao vrijedan sadržaj koji doprinosti izvaninstitucionalnom obrazovanju.