Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Dr. sc Boris Jokić član je povjerenstva Malih ekologa!

Dr. sc. Boris Jokić u javnosti je najpoznatiji po svom radu na Kurikularnoj reformi te svojem radu na razvoju obrazovanja u RH. Kroz istraživačke projekte, među ostalim, bavio se i  istraživanjima učeničkog razumijevanja prirode znanosti i njihovih stavovima prema prirodoznanstvenim predmetima u osnovnoj i srednjoj školi te usvajanjem bioloških koncepata tijekom osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja.banner

Iz navedenih razloga čast nam je objaviti da je Boris Jokić treći član tročlanog povjerenstva koji će ovaj tjedan odlučiti pobjednika trećeg natječaja Mali ekolozi-velike nagrade!

Podsjetimo, nakon cjelogodišnjeg rada učenika u školskoj godini 2015./2016., nakon procjene svih 248 prijava razrednih odjeljenja koja su prošla u drugi krug, došlo je vrijeme da se izaberu tri najbolja projekta.

Osim dr. sc Jokića, tročlano povjerenstvo čini i Slobodan Školnik , predsjednik uprave Emmezete i Kristina Duvnjak, izvršna direktorica udruge Bioteka. Tri najbolja projekta bit će nagrađena s laptopom za svakog učenika/cu  i mentora/icu iz sva tri razredna odjeljenja.

 Ubrzo nakon donošenja odluka, rezultati će biti poznati na internetskom portalu Bioteka.hr i stranici nagradnog natječaja www.mali-ekolozi.hr