Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Provodite s Biotekom pokuse od kuće!

Dragi svi,

kako Bioteka trenutno ne može provoditi svoje znanstvene i STEM radionice u našim prostorima s našim dragim polaznicima, odlučili smo i mi doprinijeti ovoj pandemijskoj situaciji i donijeti dašak znanosti u naše i vaše domove. Upoznajte se s Biotekinim kućnim, znanstvenim radionicama!

Cilj ovih radionica, koje ćemo objavljivati u narednim tjednima, je inspirirati sve vas da istražujete, učite, ispitujete i provodite pokuse o različitim prirodnim pojavama. Svatko od vas, ove će pokuse moći provoditi od kuće. Cool, zar ne? Pokusi su namijenjeni osnovnoškolskom uzrastu te je potreban roditeljski nadzor u provođenju istih, ali vjerujemo kako će u njima uživati brojni istraživački duhovi i znatiželjnici, bez obzira na godine.

Nadamo se da ćete uživati u pokusima koje vam pripremamo, da ćete se zabaviti, postati znatiželjniji te nešto novo i korisno naučiti.

Jako nas zanimaju vaši dojmovi pa vas pozivamo da ih javite na kontakt@bioteka.hrFacebook ili Instragram udruge Bioteka.

Prvi istraživač kojeg ćete upoznati iz Biotekih redova je naš Antonio koji vas uvodi u šareni i pomalo čarobni ph-svijet!

Krenite! Antonio vas čeka!

Pokus pronađite ovdje: YOUTUBE udruge Bioteka