Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Bioteka u pokretu – ljetno izdanje

 

Dolaskom ljepšeg vremena, naše radionice selimo na otvorene prostore zagrebačkih gradskih parkova Bundek i Jarun. Dođitevikendom u park, potražite nas i dopustite vašem osnovnoškolcu da ga očara svijet biljaka, životinja, molekula i čovjeka, a mi ćemo se potruditi pokazati im kako je priroda zabavna, zanimljiva i poučna.

Radionice na Bundeku (Jarunu) odvijaju se svakih sat vremena (od 10h -18h) subotom i nedjeljom, traju oko 45 minuta, a njihova cijena iznosi 35kn po djetetu.

Ukoliko želite na naše radionice tijekom tjedna, možete se prijaviti (pogledajte na kraju članka; osoba za kontakt) putem maila ili telefona. Zajedno sa svojim osnovnoškolcem, izaberite radionice, prijavite ga i kad skupimo dovoljan broj djece javljamo vam vrijeme i mjesto održavanja radionice.

Popis radionica koje možete izabrati pronađite na ovom linku.

Također, ovim putem naglašavamo da je naša “Bioteka u pokretu” diljem Lijepe naše te je otvorena za suradnju sa svima koji bi htjeli doživjeti naše radionice! Samo nas pozovite i dolazimo u knjižnice, muzeješkole itd. Također, dolazimo i na rođendan Vašeg osnovnoškolca ili ako mu samo treba uljepšati “običan” dan.

Ako još niste, saznajte koliko naše biološke radionice mogu biti  zabavne, zanimljive i poučne i provjerite možemo li vas pretvoriti u pravog znanstvenika, barem na jedan dan

Osoba za kontakt:

Kristina Duvnjak, prof. biologije,

koordinatorica programa radionica za djecu i mlade

E-mail: kristina.duvnjak@biologija.com.hr 

Tel: 098/ 9378- 955

Radionice vodi Kristina Duvnjak, prof. biologije i koordinatorica programa radionica za djecu sa Behijom Salkić, mag.biol.exp., izvršnom urednicom portala Biologija.com.hr