Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Dođite u Bioteku tijekom Dana otvorenih vrata udruga!

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Ove godine, Dani otvorenih vrata udruga odvijaju se od 24. do 26. svibnja 2018. g., a aktivnosti udruga građani mogu pratiti putem mobilne aplikacije UdrugeInfo.

Ovom prilikom, sve čitatelje pozivamo da tijekom ovog događanja, posjete i Bioteku. Povedite svoje klince i zavirite u svijet u kojem ćete imati priliku mikroskopirati brojne preparate, istražiti uvijek zanimljive fosile, upoznati našu kornjaču Cici, zmiju Mici i dotaknuti predstavnike kukaca – paličnjake. Isto tako, svaki znatiželjni klinac imat će priliku napraviti par jednostavnih STEM pokusa o kojima vam nećemo puno otkriti nego vas pozivamo da nas posjetite i uživo saznate.

Svi posjetitelji, moći će se upoznati i s našim cjelogodišnjim edukativnim programom STEM radionica, saznati kako izgleda rođendanska proslava u Bioteki te kupiti naš znanstveni set za klince.

Bioteka ima otvorena vrata od 24. do 26. svibnja od 16 do 18 h na adresi III. Podbrežje 25.  Molimo najavu dolaska na 095 29 11 984. Hvala i  vidimo se!

 

Izvor: Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske