Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

STEaM cjelodnevni kamp za djecu tijekom proljetnih praznika!

Nakon zimskog odmora priroda se potpuno razbudila. Već smo se pozdravili s prvim pupoljcima, pčelama samicama i neizostavnim vjesnicima proljeća! Sigurni smo da vaši osnovnoškolci znaju što slijedi – proljetni praznici. Mnogi će ih provesti s obitelji i prijateljima, uz jaja, luk, šunku, francusku salatu i slasne kolače. No, uza sve to ostaje i puno slobodnog vremena. Za vaše sveznajuće i znatiželjne klince, male znanstvenike i istraživače one koji slobodno vrijeme žele provesti u zabavnoj, istraživačkoj i kreativnoj atmosferi, vjerujemo kako imamo pravu stvar – Biotekin proljetni znanstveni kamp! Od 23. do 26. travnja vaši osnovnoškolci mogu uživati u znanosti,  novim znanjima, kreativi i zabavi.

Dan započinjemo zdravim i raznolikim doručkom. Nakon doručka prebacujemo se na znanost! Izraditi ćemo vlastite fosile i istražiti pigmente klorofile, saditi biljke i „šarafiti“ vijke, „povećati“ bakterije i mikroorganizme, a recikliranjem smanjiti negativan utjecaj čovjeka na okoliš. Kroz različite pokuse vježbat ćemo strpljenje, točnost i preciznost te usvajati dobre navike. STEM radionice vode se već provjerenim principom „uradi sam“  pri čemu djeca postavljaju pitanja, na koja ubrzo i sama pronalaze odgovor.

Poslijepodne ćemo provesti sportski i kreativno. Uz pregršt knjiga, društvenih igara, dokumentarnih emisija i školskog pribora sigurno nam neće biti dosadno. U četvrtak, 25. travnja, ćemo druženje zaokružiti odlaskom u Botanički vrt.

Djeca će kroz pomno i profesionalno osmišljeni cjelodnevni program biti u sigurnim rukama iskusnih i entuzijastičnih Biotekinih edukatora/ica. Prijavite djecu već danas!

Proljetni STEaM kampovi održat će se u slijedećim terminima: 23. travnja – 26. travnja 2019 (4 dana).

Radionice, aktivnosti i izleti su drugačiji svaki dan, tako da je sudjelovanje moguće sva četiri dana. Brat ili sestra? Nema frke – za njih je sudjelovanje besplatno!

 

INFORMACIJE I PRIJAVA:

  • kamp uključuje tri cjelovita i zdrava obroka: doručak, ručak i užinu
  • cijena kampa je 250 kn po danu, dok je kamp za brata ili sestru polaznika/ce besplatan
  • u cijenu kampa uračunate su cijene stručnog vodstva u Botaničkom vrtu
  • plaćanje: transakcijom na žiro račun udruge: IBAN: HR67 2340 0091 1104 2669 9, Privredna banka Zagreb ili gotovinom u udruzi prilikom prvog dolaska na kamp
  • svaki polaznik/ca treba ponijeti obuću za unutrašnji prostor te odjeću za presvlačenje u slučaju potrebe
  • mjesto i vrijeme: Ulica Vladimira Preloga 7 od 8 do 16 h (uz prethodnu najavu, moguće dežurstvo od 7:30 i do 16:30)
  • broj mjesta je ograničen na 12 djece od 6 do 12 godina
  • ako imate pitanja: kontakt@bioteka.hr ili 095 2911 984
  • prijave isključivo preko obrasca: PRIJAVA