Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Upišite klince na Biotekin cjelodnevni ljetni STE(a)M kamp!

Škola i dječje obveze su uskoro gotove, a vi još morate raditi? Upišite dijete na Biotekin ljetni STEaM kamp i prepustite ih u ruke iskusnih i entuzijastičnih Biotekinih edukatora/ica.

Jutarnji sati kampa posvećeni su već dugogodišnjim i uspješnim STEM radionicama u kojem svako dijete ima priliku postati znanstvenik i baciti se u svijet istraživačke znanosti. Profesionalno osmišljene radionice temelje se na principu “uradi sam” pokusu/radionici, poticanju samostalnog razmišljanja, povezivanja i zaključivanja. Na Biotekinim radionicama odgovori se ne dobivaju nego se do njih treba samostalno doći. One su pravo mjesto za vašeg mališana s tisuću pitanja.

 

Znanost, zabava i izleti

U popodnevnim satima, nakon „teških i kompliciranih“ znanstvenih pokusa, osnovnoškolci će baterije napuniti u prirodi kroz sportske aktivnosti, timske i zabavne ili didaktičke igre, razvijat ćemo kreativnost kroz crtanje i ples, odmoriti uz neki crtić te razveseliti sve s palačinkama. Naš super ljetni kamp nadopunjen je i izletima, a imamo još super stvari koje smo pripremili ali nećemo vam sve sada otkriti!

 

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnog obrasca: PRIJAVA

Broj mjesta je ograničen na 12 djece u tjednu, stoga požurite.

NAPOMENE:

  • Kamp uključuje tri cjelovita i zdrava obroka: doručak, ručak i užinu.
  • STEaM radionice i kamp su za brata ili sestru polaznika/ce besplatne!
  • U cijenu kampa uračunate su cijene ulaznica u muzeje i cijene tramvajskih karata.
  • Svaki polaznik treba ponijeti obuću za unutrašnji prostor, pokrivalo za glavu (kapu ili šešir) te odjeću za presvlačenje u slučaju potrebe.

GDJE: III. Podbrežje 25 (Kajzerica)

KADA: Svakim radnim danom od 8 do 16 sati (uz prethodnu najavu, moguće dežurstvo od 7:30 i do 16:30)

 

Za dodatna pitanja:

kristina.duvnjak@bioteka.hr i/ ili

Biotekin telefon: 095 2911 984.