Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Znanstveni kamp za djecu preko praznika!

Stižu nam zimski školski praznici, a s njima i pregršt slobodnog vremena. Biotekin zabavni i edukativni STEaM zimski kamp za djecu savršeno je mjesto za sve osnovnoškolce  – zdrava hrana, cool pokusi,  zanimljivi edukatori i zabava. Može li bolje?

Nakon zdravog doručka, u jutarnjim satima razbuđujemo i pokrećemo moždane vijuge! Kroz STEaM radionice Vaše dijete ploviti će znanstvenim vodama te samostalnim razmišljanjem, povezivanjem i zaključivanjem pronaći odgovore na mnoga goruća pitanja. Što je DNA i gdje se nalazi, zašto je voće zdravo, a čips baš i ne, kako vidjeti 1000 x bolje i kako nam u tome pomaže ulje (?!) , samo su neka od njih! STEaM radionice pravo su poprište pitanja i odgovora koja djeca sama postavljaju, ali i odgovaraju jer se vode principom „uradi sam“. Ne sumnjamo kako će onaj „znanstvenik što čuči u njima“ biti vrlo zadovoljan.

U poslijepodnevnim satima posvetiti ćemo se sportu, kreativnosti i timskom radu. U tome će nam pomoći mnoge sportske aktivnosti u prirodi, zabavne i didaktičke igre, društvene igre, ples i nepresušan izvor bojica, flomastera, pastela, kolaža, ljepila, papira… Čak ćemo i putovati kroz vrijeme, za što će se pobrinuti naša kolekcija fosila i Arheološki muzej. Šećer na kraju bit će fine palačinke, koje ćemo sami pripremiti i ispeći. Ako nam i zatreba odmora, edukativni crtani filmovi spremni su jednim klikom!

Djeca će kroz pomno i profesionalno osmišljeni cjelodnevni program biti u sigurnim rukama iskusnih i entuzijastičnih Biotekinih edukatora/ica. Prijavite djecu već danas!

 

Zimski STEaM kampovi održati će se u slijedećim terminima:

 • 2. siječnja – 4. siječnja 2019. (3 dana)
 • 7. siječnja – 11. siječnja 2019. (5 dana)

Radionice, aktivnosti i izleti su drugačiji svaki dan, tako da je sudjelovanje moguće  svih osam dana. Brat ili sestra? Nema frke – za njih je sudjelovanje besplatno!

INFORMACIJE I PRIJAVA:

 • kamp uključuje tri cjelovita i zdrava obroka: doručak, ručak i užinu
 • cijena kampa je 250 kn po danu, dok je kamp za brata ili sestru polaznika/ce besplatan
 • u cijenu kampa uračunate su cijene ulaznica u muzeje i cijene tramvajskih karata
 • plaćanje: transakcijom na žiro račun udruge: IBAN: HR67 2340 0091 1104 2669 9, Privredna banka Zagreb ili gotovinom u udruzi prilikom prvog dolaska na kamp
 • svaki polaznik/ca treba ponijeti obuću za unutrašnji prostor te odjeću za presvlačenje u slučaju potrebe.
 • mjesto i vrijeme: III. Podbrežje 25 (Kajzerica), od 8 do 16 h (uz prethodnu najavu, moguće dežurstvo od 7:30 i do 16:30)
 • broj mjesta je ograničen na 12 djece, od 6 do 12 godina
 • ako imate pitanja: kontakt@bioteka.hr ili 095 2911 984
 • prijave isključivo preko obrasca: PRIJAVA