Ostali dokumenti

1. Projekt ”Bioteka.hr – edukacijski portal za djecu”, pozitivno stručno mišljenje Agencije za odgoj i obrazovanje

Portal Bioteka.hr je 2012. godine od Agencije za odgoj i obrazovanje dobio pozitivno stručno mišljenje te je projekt ”Bioteka.hr – edukacijski portal za djecu” ocijenjen kao vrijedan edukacijski materijal koji potiče i prati učenikovo obrazovanje i istraživanje na prihvatljiv i zanimljiv način. Stručno mišljenje možete preuzeti ovdje:

2. Projekt ”Bioteka u pokretu!”, pozitivno stručno mišljenje Agencije za odgoj i obrazovanje

Program edukativnih znanstvenih radionica za djecu ”Bioteka u pokretu” 2013. godine dobio je pozitivno stručno mišljenje Agencije za odgoj i obrazovanje. Uz pozitivno stručno mišljenje, Agencija je radionice iz ciklusa ”Bioteka u pokretu” pohvalila kao idejno vrijedan edukativni projekt. Pozivajući se na stručno mišljenje Agencije za odgoj i obrazovanje, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta je dalo suglasnost za projekt ”Bioteka u pokretu” – radionice udruge Bioteka. Stručno mišljenje možete preuzeti ovdje: