Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Besplatna radionica za male znanstvenike!

Udruga Bioteka – udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti  u listopadu kreće s novim ciklusom mjesečnih radionica „Bioteka u pokretu!“, ali do tada smo Vam pripremili malo iznenađenje! Pogledajte što bi to bilo i uključite se u naš program!

 

Udruga Bioteka (http://udruga.bioteka.hr/)  organizira besplatnu znanstvenu radionicu za osnovnoškolce „Bioteka u pokretu” (http://udruga.bioteka.hr/radionice) na službenoj adresi udruge, Okićka 7 (Zagreb).

Ovim putem Vas pozivamo da prijavite svoje osnovnoškolce  na radionicu „Skrivene boje lišća”. Tema radionice je otkriti ima li u listovima još nekih boja osim onih koje vidimo. Vaš mališan imat će priliku uhvatiti se u koštac s epruvetama, kapalicama, tarionicima, fiter papirima, a sve to kako bi otkrio tajnu koje biljke skrivaju.

 

Prijave će se zaprimati do 23. rujna 2015. godine na: kristina.duvnjak@bioteka.hr ili na Biotekin broj telefona 095/2911-984. Na radionici može sudjelovati do 10 djece pa požurite i rezervirajte mjesto za Vašeg malca.

Ukratko Vam donosimo najvažnije informacije, a za sva pitanja slobodno nam se obratite na navedene kontakte.

KADA?

Radionica će se odvijati 23. rujna 2015. godine, od 18h do 19h, u prostorima Udruge Bioteka, Okićka 7.  

ZA KOGA?

Najprikladniji uzrast za radionice je 6-12 godina.

KOLIKO?

Na radionici može sudjelovati do 10 djece.

TKO?

Radionice vodi Kristina Duvnjak, prof. biologije i koordinatorica programa radionica za djecu i mlade udruge Bioteka.

NAPOMENA:  Dolaskom na radionicu, roditelji pristaju da djeca budu fotografirana ili snimana za potrebe promotivnog materijala udruge Bioteka.