Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Upišite dijete u Biotekin program znanstvene edukacije!


“Bioteka u pokretu”
 organizira upise u mjesečni program znanstvenih radionica za osnovnoškolce i ove godine! 

Biotekine radionice pravo su mjesto za vašeg mališana s tisuću pitanja. Profesionalno osmišljene radionice temelje se na principu “uradi sam” pokus/radionicu, poticanju samostalnog razmišljanja, povezivanja i zaključivanja.  Na Biotekinim radionicama, odgovori se ne dobivaju, nego se do njih mora samostalno doći. 

“Bioteka u pokretu” počinje s ciklusom znanstvenih radionica u ponedjeljak 5. listopada i traju sve do kraja lipnja. Teme radionice mijenjaju se svaki tjedan, a na program osnovnoškolci/ke mogu ići koliko dugo žele te mogu odabrati dan u tjednu kada žele pohađati program.

Mjesečna članarina iznosi 180kn, a obuhvaća 4 radionice u jednom mjesecu.  

Pozivamo roditelje koji žele upisati svoje osnovnoškolce na ovaj znanstveni program radionica da izaberu dan u tjednu koji im najviše odgovara te da prijave svog mališana.  Dostupni termini su od ponedjeljka do petka u 18h, a radionice se odvijaju u prostorima udruge Bioteka na zagrebačkoj Trešnjevci na adresi Okićka 7. Kako bi svako dijete imalo priliku samostalno izvoditi predviđeni program, broj djece koji mogu sudjelovati po terminu ograničen je na 10 mjesta. 

Kako radionice izgledaju, možete pogledati u galeriji,  program radionica dostupan je ovdje, a detaljnije o radionicama i zašto postoje saznajte ovdje.

Raspored za listopad već je objavljen, stoga požurite s prijavama!

 

KONTAKT:

logo bioteka uzduzniKristina Duvnjak, prof. biologije, koordinatorica programa radionica za djecu i mlade udruge Bioteka

E-mail: kristina.duvnjak@bioteka.hr   

Mobitel: 095 2911 – 984.